Die invloed van emosionele spanning en emosionele labiliteit op die prestasies in 'n aantal beroepstoetse - Van Biljon, I. J. (Isak Johannes),1924- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1948.