Die invloed van verhoogde spierspanning op die dimaniese disintegrasie van gedrag - Wiid, J. J. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.