n Ondersoek na die invloed van hipervitaminose A op beengroei, die endokrine sisteem en die bloedsyfer asook die moontlike sinergisme en antagonisme van vitamines A, B en D - Van Zyl, Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Fisiologie) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.