Die Christelike uitgangspunt in die maatskaplike werk met besondere verwysing na die houdings van die maatskaplikewerkers in Kaapstad - Van der Merwe, A. S. W.(Anna Susanna Wilhelmina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A. Maatsk.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.