Die gebroke huisgesin en wangedrag by gekommitteerde blanke kinders - Van Rooyen, Anna E. D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.