Perifere vasomotoriese reaksies as indeks van emosionele spanning en emosionele stabiliteit - Van der Merwe, A. B.(Abraham Beatrix),1914- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.