Die klassifikasie en promosie van skoolleerlinge vir onderrigdoeleindes - Van Rensburg, G. S. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.