Geskiedenis van blanke onderwys te Queenstown (1858 to 1910) - Venter, G. S.(Gerrit Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.