n Vergelykende studie van sekere eienskappe van die Swart Australorp- en Wit Leghorn-hoenderrasse en hulle resiproke kruisings - Van Schalkwyk, W. R (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.