Politieke groeperinge in Transgariep : 'n differensiëring van politieke groepe tussen die Groot- en Vaal-riviere van die vroegste jare tot en met die Bloemfontein-konvensie, 23 Februarie 1854 - Van Schoor, Marthinus Cornelius Ellnarius; Van Jaarsveld, Floris Albertus,1922-1995; Naudé, S. D.(Stefanus David) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Van Schoor's contribution originally approved as M.A. thesis at the University of South Africa.