Die geskiedenis van die Rynse Sendinggenootskap in Suidwes-Afrika tot 1880 - Van der Merwe, Johannes Jacobus Kachelhoffer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1951.