Die invloed van magnesium, mangaan en silika op die breekbaarheid van die eieromhulsel by Gallus domesticus (Linn.) - Vos, Aletta C.(Aletta Catharina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.