Die natuurlike ventilasie van woonhuise met spesiale verwysing na die katharometer-metode vir die meet van ventilasie-snelhede - Van Straaten, J. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.