Geleidingsvermoe titrasies toegepas op die analise van chroomsuuroplossings - Theron, A. A.(Adriaan Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.