n Diagnose van die moeilikhede van St. VI-leerlinge met die oplossing van probleme in rekenkunde - Van Zyl, J. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.