Besmetting van koring met Ophiobolus Graminis Sacc. met besondere verwysing na 'n omslagverskynsel - Van der Watt, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.