Die geskiedenis van die Stellenbosse gemeente 1800-1830 - Van der Vyver, W. B.(Willem Barthelomeus),1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.