Die Nederduitse Gereformeerde sendinggemeente Wellington, K.P. : 'n histories-kritiese studie - Kriel, Cornelius Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1952.