Die ontstaan en die geskiedenis van die inspeksiestelsel in Kaapland sedert die stigting van die onderwysdepartement in 1839 - Alberts, F. H. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Educ.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1952?].