n Analitiese studie van 'n gegewe klas oor vier jaar in die Diocesan kollege, Rondebosch - Van Niekerk, H. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.