n Ondersoek na die vraag of die intensiteit van die neutrale komponent van kosmiese strale op 4,400 voet bo seespieel waarneembaar is deur middel van die produsering van deurdringende ioniserende deeltjies in paraffienwas - Stoker, D. J.(David Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.