n Statisties-metodologiese studie van die konsumpsie van verbruiksgoedere in die Unie, 1937-38 tot 1947-48 - Van den Berg, M.(Martin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.