n Studie oor die verband tussen beroepsbelangstelling en sosiale gedrag - Swartz, J. F. A.,John Francis Alexander(John Francis Alexander) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.