Die herlading van die woord in die poesie van Gerrit Achterberg - Van der Merwe, Philippus Petrus,1932- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.