Die invloed van spasiering op die groei, ontwikkeling, opbrengs en kwaliteit van Turkse tabak - Vorster, Sidney Frank (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.