Die pligte en bevoegdhede van blanke onderwysers in staats- en staatsondersteunde skole in die Unie en Suidwes-Afrika : 'n vergelykende studie - Cerff, S. M.(Severus Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.