Die verband tussen vertraging op skool, intelligensie en skolastiese vertraging soos gemeet deur 'n paar skolastiese toetse - Wassenaar, G. M. C.(George Michael Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.