Rekenonderwys en lewensvereistes : 'n opname van die alledaagse rekenkundige behoeftes van die volwasse blanke bevolking van die distrikte Piketberg en Clanwilliam, en die mate waarin die behoeftes deur die skole van die distrikte voorsien word - Van Heerden, M. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.