Die oorlewing van stamroes (Puccinia graminis tritici Pers.) en blaarroes (Puccinia triticina Erikss.) van koring in Wes-Kaapland - Wolfswinkel, L. D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.