Morfologiese, anatomiese en ontogenetiese ondersoek van die subgenus Aethephyllum (N.E.Br.) Schwant., van die genus Micropterum Schwant. - Winkler, Dorothea Gudrun (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.