n Vraelysondersoek na die tekort aan onderwysers in Kaapland t.o.v. sekondere skoolvakke - Slabber, G. P. L.(George Philip Lochner) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1955.