Die invloed van tydbeperkings op intelligensietoetsmateriaal : 'n eksperimentele studie - Wiehahn, J. J.(Jacob Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.