Die kwantitatiewe ontleding van sementprodukte met behulp van die spektrofotometer en sy vlamtoerusting - Smuts, J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.