Die opbou van 'n tweedeler-dekatron-telapparaat vir gebruik in isotoopnavorsing en 'n voorondersoek na die seisoenopname van kunsmisfosfaat deur appelkoosbome - Smit, Wilhelm Bruckner de Villiers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.