Embriologiese studie van Themeda Triandra Forsk. : saadknop, kiemsak, endosperm, kiem en saad - Van der Merwe, Roelof Barend,1933- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.