Die gee van tiendes in die Heilige Skrif : 'n eksegeties-openbaringshistoriese studie - Uys, P. H. de V. (Pieter Hendrik de Villiers) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BD)--Stellenbosch University, 1957.