Die invloed van stikstoftoediening op die ontwikkeling, opbrengs en kwaliteit van sterling-koring - Wassermann, V. D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.