Die ontstaan en betekenis van die gekombineerde Kerkraadsvergadering in die Ned. Geref. Kerk by die verkiesing tot die amp - Van der Merwe, J. P.(Johannes Petrus),1926- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.