Geelsoetlupinesaadmeel (Lupinus luteus) as eiwitbron vir jong groeiende varke - Vosloo, W. A.(Willem Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.