Nywerheidsontwikkeling en nyweheidsindiensneming in Wes-Kaapland, 1924-53 - Van den Bogaerde, F.(Frans) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.