n Vergelykende studie van eierkwaliteit onder verskillende stelsels van intensiewe behuising - Wassermann, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.