Spanning en vervorming in betonstrukture onderhewig aan differensiele temperatuurverandering - Van Wyk, H. F.(Hendrik Fransua) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.