Die gebruik van kobalt-60 vir die studie van die opname en uitskeiding van kobalt by skape - Smit, M. C. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.