Ondersoekinge oor 'n mosaiek- en 'n ringvlekvirussiekte van skorsie (Cucurbita pepo var. little gem) - Schoombee, N. F.(Nicolaas Frans) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.