Serologiese en biofisiese eienskappe van 'n ringvlekvirus van skorsie (Cucurbita pepo) - Van Regenmortel, M. H. V (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.