Die bepaling van die koeffisient van dwarrel-geleidingsvermoe en die temperatuurdistribusie bokant 'n grasoppervlakte - Van der Westhuizen, M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.