Die bevordering van onderwysers in Suid-Afrika : 'n krities-vergelykende studie - Simpson, W. D.(Willem Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(MEd) -- University of Stellenbosch, 1960.