Die gebruik van die neutronvogmeter en gammastraaldigtheidsmeter vir die bepaling van betoneienskappe - Weich, H. F. H.(Hellmuth Friedrich Heyderhoff) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.