Die ontwikkeling van meetmetodes vir die absolute standaardisering van radio-aktiwiteit - Steyn, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.