Die oplosbaarheid van die ammoniumfosfomolibdaat-neerslag in ammoniumnitraat en kaliumnitraat, in die afwesigheid van oormaat molibdaat - Coetzee, C. J.(Cornelis Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.